Skal gamalt venskap kverva bort….

Ketil Skillingstad
Herdersmann
5.11.1964 – 4.1.2024

Ketil og Saga på Hardangervidda.

Til tonene av sangen «Auld Lang Syne» med norsk tekst:

startet bisettelsen av min kjære venn og turkompis, Ketil Skillingstad.

Ingen var mer hyggelig å være med eller ta med på tur, ingen! Så enkelt kan det oppsummeres – et gammelt vennskap er dessverre over, men minnene er fortsatt sterke.

Jeg husker ikke første gang jeg møtte denne høyreiste sjarmerende gutten, noen og tyve år gammel, selv var jeg bare 19, men jeg husker tydelig første gang jeg hørte han. En av de første kveldene, på hybel i personalboligene i Fossveien 18, jeg hadde lagt meg til å sove, men noen var tydeligvis i feststemning – utenfor passerte det en fyr som sang av full hals «och der står mamma med bullar og rykande choklad….»

Hvor lang tid det tok før jeg forstod at det var Ketil som hadde gått forbi husker jeg heller ikke, men det kan ikke ha vært lenge etter vi satt på hybelen til Ketil å spilte musikk det gikk opp et lys….. «har du hørt Magnus Uggla?» «Nopp» «da har du gått glipp av noe, hør på denne:» Joye Killer

Ohio, jeg skjønner nå at dette kunne blitt et langt innlegg om jeg skal fortelle om alt vi opplevd sammen – Ketil Skillingstad og jeg…..!

Veldig mange turer har det blitt, av varierende lengde, kvalitet og innhold, men alltid hyggelig, som for eksempel denne fra Åan til Rauhellern.

Hvil i fred, kjære venn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *