Kristiansand fra «kanonutsikten»

Tuva har begynt på UiA, for å ta Master i folkehelse og vi ble invitert på besøk. Tanken var å gå i Dyreparken og på badelandet i sommer, men pga. diverse utsettelser ble det først nå i høstferien vi fikk tatt en tur.

Lothar måtte være med så da måtte han og jeg finne på noe annet en å gå inn for å sikle på Tigere vi kunne hatt til lunsj….😋🤣🐯🐅Derfor holdt det holdt å kjøpe billetter til Dyreparken til de andre – Vegard, Tuva, Sondre og Sigurd.

Tømmerrenna

Lothar og jeg kjørte en tur mot kysten, i retning Lillesand, og fant en fin tursti, til blant annet Rødmyråsen naturreservat.

Mens de andre var i Dyreparken

Resten av helga ble det mere bynære opplevelser og vi fikk erfare at det er lettere å ha en valp på landet enn i en by, men det anbefales allikevel å ta med valper til byen slik at de har en mulighet til å bli vant til slike omgivelser mens de ennå er åpne for nye inntrykk så de ikke blir engstelige senere i livet om det skulle være påkrevd med en bytur!

Av by relaterte opplevelser, som til en hvis grad, kan være greit å ha opplevd før man er for gammel…… Kan nevnes – festglade mennesker (døgnet rundt – nesten🥳), byduer, regn og vind i gatene, med løse ting som suser forbi, bæsje på fortauet og sove i seng med brødrene sine.